Čanj

Smješten između Bara i Budve (preciznije – između Petrovca i Sutomora), Čanj je godinama omiljeno mjesto za porodice sa malom djecom, ali i za sve one koji žele da odmor provedu daleko od gradske gužve.

ČANJ, CRNA GORA

Upoznajte Bisernu obalu

1200 m

Biserna obala

Poznat i kao Biserna obala, Čanj se prostire duž obale duge 1200 metara, a njegova istorija započela je relativno kasno, u 18 vijeku, gdje je najprije korišćen kao alternativna luka dok Bar i Kotor nisu bili pristupačni. Kasnije dolazi do izgradnje i turističkog naselja Biserna obala, koje ubrzo postaje omiljeno mjesto brojnih turista.

ČANJ, CRNA GORA

Sunčana strana života

Porodice i posjetioce koji nisu u potrazi za provodom, obradovaće odsustvo diskoteka i brojnih barova duž šetališta. Čanj pruža odmor u pravom smislu te riječi, dok njegova lokacija – na samoj sredini crnogorske obale – čini lako dostupnim i sve druge dijelove rivijere. 

ČANJ, CRNA GORA

Kraljičina plaža

Okružena brdima i stijenama, Kraljičina plaža je još jedan od bisera Mediterana koji ne smijete zaboraviti da posjetite. 

Kako se do ove uvale može doći samo morskim putem, tu su i brodići za prevoz putnika koji saobraćaju na svakih 30 minuta. Uz samo 15 minuta vožnje, dočekaće vas izuzetno čisto Jadransko more i ambijent stvoren za uživanje. 

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens