O nama

DOBRODOŠLI

Hotel Adria Harmony

U mirnom djelu Čanja, jedva stotinak metara od morske obale, nalazi se naša mala oaza - namjenjena ljubiteljima mira i Mediterana.

Dok udobne, moderne sobe sa pogledom na bisernu obalu čine ovo mjesto idealnim za odmor, sama lokacija nudi brojne mogućnosti za rekreaciju, a za one aktivnije - i mogućnost obilazaka okolnih gradova.

Hotel Adria Harmony

Udobna strana Mediterana

Hotel Adria Harmony ima tri zvezdice, a raspolaže standardnim i višekrevetnim sobama, kao i sobama manje strukture, opremljenim po međunarodnim standardima.

Njegujući tradiciju Mediterana, ne zaboravljamo ni na tradiciju promjene, i uvijek aktivno radimo na dogradnji, adaptaciji i usavršavanju usluga koje nudimo. 

 
Hotel Adria Harmony

Recepcija

Naše ljubazno osoblje je tu da učini da od prvog koraka osjetite iskreno gostoprimstvo i udobnost u svakom trenutku boravka u našem hotelu. Pored toga, tu su i prostori u okviru hotela kojima smo nastojali da upotpunimo vaš odmor i obezbjedimo uslove za maksimalno uživanje.

Hotel Adria Harmony

Ljetnja bašta

Klimatizovane restoranske prostorije i letnja bašta okružena zelenilom i borovima pružiće idealno sklonište od sunca u vrelim ljetnjim danima.

Hotel Adria Harmony

Dječije igralište

Za najmlađe goste i porodice, tu je i malo dječije igralište u ljetnjoj bašti hotela.

Hotel Adria Harmony

Biblioteka

Mislili smo i na sve one koji odmor vole da provedu uz dobru knjigu, pa naš recepcijski prostor od nedavno krasi i mala biblioteka.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens